Blogroll

Η ΣΕΛΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Ζητούν απο τους εκπαιδευτικούς λεφτά προκειμένου να αγοραστούν βάσεις δεδομένων για τη μισθοδοσία τους



Tο ποσό των 10 ευρώ καλούνται από τις διευθύνσεις και τα γραφεία εκπαίδευσης να καταβάλουν οι εκπαιδευτικοί, προκειμένου να αγοραστούν οι βάσεις δεδομένων και να μισθοδοτηθούν κανονικά τον Δεκέμβριο από την Ενιαία Αρχή Πληρωμών.
Το ΔΣ της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (ΔΟΕ), επισημαίνει με ανακοίνωσή του το γεγονός και τονίζει πως την αποκλειστική ευθύνη για τη μισθοδοσία του εκπαιδευτικού προσωπικού έχει η πολιτεία και καμία πρόσθετη δαπάνη δεν μπορεί να επιβληθεί στους εκπαιδευτικούς. Μάλιστα, καλεί δασκάλους και νηπιαγωγούς να προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες (αγορά λογισμικού, κλπ.), προκειμένου να εξασφαλιστεί η ομαλή μισθοδοσία των εκπαιδευτικών.
"Μετά από καταγγελίες Συλλόγων Εκπαιδευτικών Π.Ε., πως Δ/νσεις και Γραφεία εκπαίδευσης καλούν τους εκπαιδευτικούς να καταβάλλουν το ποσό των 10 ευρώ για να αγοραστούν οι βάσεις δεδομένων, ώστε να μπορέσουν να μισθοδοτηθούν κανονικά οι εκπαιδευτικοί το Δεκέμβριο από την Ενιαία Αρχή Πληρωμών, τονίζουμε πως την αποκλειστική ευθύνη για τη μισθοδοσία του εκπαιδευτικού προσωπικού έχει η πολιτεία και καμιά πρόσθετη δαπάνη δεν μπορεί να επιβληθεί στους εκπαιδευτικούς.
Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. σας καλεί να προβείτε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες (αγορά λογισμικού, κλπ.), προκειμένου να εξασφαλιστεί η  ομαλή μισθοδοσία των εκπαιδευτικών . 
"


Διαβάστε περισσότερα: ΠΥΡΓΟΣ NEWS http://pyrgos-news.blogspot.com/#ixzz12FamR6DQ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου